Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η αθλητική εταιρία BOLD BODY, με έδρα τον Βόλο, εξειδικεύεται εδώ και μία 20ετία στο χώρο της κολύμβησης,του μπαλέτου/χορού και της γυμναστικής με κορυφαία ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η συνεχής παρουσία στο χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας σε απαιτήσεις μας.

Οι πελάτες μας προέρχονται απο τον χώρο της άθλησης και πιό συγκεκριμένα:

  • Αθλητικά σωματεία κολύμβησης & χορού.
  • Σχολές χορού.
  • Αθλητικά καταστήματα.
  • Δημοτικές επιχειρήσεις.
  • Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
  • Ξενοδοχεία.  
  • Ιδιωτικοί φορείς μέσω χορηγιών.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε:

Μεγάλη ποικιλία καθώς και κορυφαία ποιότητα σε κορμάκια και κολάν χορού/γυμναστικής, πολλών χρωμάτων και όλων των μεγεθών με εξειδίκευση στην κατασκευή αρίστης ποιότητας προιόντων. Διαθέτουμε μεγαλες ποικιλίες σε ρούχα μπαλέτου και γυμναστικής καθώς και τα αξεσουάρ αυτών.

Επίσης,στον χώρο της κολύμβησης διαθέτουμε κολυμβητικά μπουρνούζια(βαμβακερά και microfiber) πολλών χρωμάτων και όλων των μεγεθών,με εξειδίκευση στην κατασκευή αρίστης ποιότητας κολυμβητικών σκουφιών σιλικόνης για ομίλους/σωματεία και  χορηγούς.Επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε γυαλάκια σιλικόνης όλων των κατηγοριών και ηλικιών, καθώς και όλα τα αξεσουάρ κολύμβησης.

Τέλος, στην βιοτεχνία μας αναλαμβάνουμε την κατασκευή κολυμβητικών μαγιό-κωπηλατικών μαγιό καθώς και μαγιό πάλης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

BoldBody

 Τηλέφωνο: 24210 38619.

 Κινητό: 6978777723 ή 5.

 Email: info@boldbodyswim.gr

 Διεύθυνση Καταστήματος: Ερμού 94, 383 33, Βόλος.

 Διεύθυνση  Showroom & βιοτεχνίας: Ικτίνου 4, 385 00, Νέες Παγασές,Βόλος.


banner

Need help?
Χρειάζεστε βοήθεια;
Quick question?
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;
Καλέστε - 24210 38619
...or send us e-mail
...ή στείλτε μας e-mail